Purebeau koneet | Cuvertus Oy Ltd
Siirry sisältöön

Purebeau koneet

Kestopigmentointilaitteet

Lady Liner de Luxe

PERUSPIGMENTOINTILAITE, joka on toiminnoiltaan helppokäyttöinen.

Laite valmistettu Saksan VDE-säännöksiä noudattaen ja sillä on CE-sertifikaatti.
Neulan nopeus on säädettävissä 90-190 kert/sek tehtävän mukaiseksi. Koneen säätäminen helppoa ja voidaan tehdä joko koneen olla käynnissä tai ennen käynnistämistä.

Käsikappale voidaan osittain kuumailmasteriloida mutta yleensä puhdistus ja desinfiointi on riittävää.

Purebeau ELITÈ kestopigmentointilaite

Tehokas, pienikokoinen laite joka soveltuu sekä kosmeettiseen pigmentointiin, että kuvien tekoon.

Circle Pro III – 250 kestopigmentointilaite

Tämä laite on korkeinta teknologiaa kestopigmentointilaitteiden valikoimassa. Moderni täysalumiininen kotelo ja sen uusi ympyrämuoto yhdistettynä erinomaiseen tekniikkaan, luo käyttäjälleen turvallisuutta ja nopeutta.
Kun työskentelet tämän laitteen parissa, se on nautinto koska tämä tekniikan, ammattitaidon sekä muotoilun yhdistelmä täyttää kaikki odotukset.Neulan iskuja sekunnissa: 90 – 250

TRS – 250 HighSpeed kestopigmentointilaite

Tämä korkealuokkaiset tekniset standardit omaava laite, niin materiaalissa kuin tekniikassakin, on tehokkain tällä hetkellä tehokkain kestopigmentaatiolaite EU-standardein. Laite seisoo tukevasti alumiinikehikossa ja sen muoto on yksinkertaisen selkeä. Sen muoto yksinkertaisuudessaan sisältää kuitenkin kaikki tärkeät toiminnot.Kun työskentelet tämän laitteen parissa, se on nautinto koska tämä tekniikan, ammattitaidon sekä muotoilun yhdistelmä täyttää kaikki odotukset.-Neulan iskuja sekunnissa: 90 – 250

Mobile – 1 kestopigmentointi + laser

Purebeau on tuonut markkinoille kestopigmentointilaitteen, jonka avulla voidaan pigmentoida kätevästi, aikaisempaa helpommin selkeän hipaisunäytön avulla.

Laitteeseen on yhdistetty laserkäsikappale joka pehmentää ihoa ja estää erityisesti Herpes-viruksen puhkeamista huulilla, nopeuttaa ihon paranemisprosessia sekä pigmentin pysyvyyttä.

Näytössä toistakymmentä ohjelmaa jokaiselle käsiteltävälle alueelle

Neulakäsikappale

Käytetään useampaan tarkoitukseen.

Kysy lisää elina.suovansalo@cuvertus.com tai 050 3110108